Pagina's

Over Lift2Fit


“Hoe ben je zo slank geworden?”

“Wat eet jij eigenlijk?”

“Wat is jouw manier om een gezond gewicht te houden?”Vorig jaar ben ik begonnen met krachttraining. Door regelmatig in de sportschool in de gewichten te hangen, ben ik niet alleen veel vet kwijt, maar ben ik ook een stuk fitter geworden. Ik kan nu makkelijk naar de trein rennen, zware boodschappentassen sjouwen, een flink eind fietsen en zit over het algemeen gewoon lekkerder in mijn vel.

Uiteraard bleef dit niet onopgemerkt in mijn omgeving en er wordt me dan ook veelvuldig gevraagd hoe ik dit voor elkaar heb gekregen.

Omdat fitness en krachttraining in het bijzonder niet erg toegankelijk is voor jonge vrouwen heb ik besloten om hier een weblog over bij te houden. Ik weet hoe het is om als enige vrouw met halters te sjouwen. Ik weet hoe moeilijk het in het begin is om uit te zoeken wat een gezond eetpatroon is. Door het delen van mijn ervaringen en adviezen hoop ik de stap voor anderen kleiner te maken om hun leven te veranderen.Wat kan je verwachten op dit blog? Als eerste informatie over fitness en krachttraining. Daarnaast natuurlijk adviezen over voeding en een gezonde levenswijze. Natuurlijk maken leuke kleding en schoenen je training natuurlijk altijd prettiger, dus daar zal ik ook aandacht aan besteden. Tot slot heb ik ook een liefde voor fietsen en hardlopen en sporten in het algemeen, dus dit zal wat diversiteit en afwisseling brengen.

Ik probeer minimaal twee keer per week een update te plaatsen.Sportieve groet,

Marloes

Let op: ik ben geen fitnessexpert, voedingsdeskundige of arts, dus alles wat op deze site staat heb ik zelf ondervonden. Ik zal zoveel mogelijk verwijzen naar bronnen. Gebruiken van mijn informatie is op eigen risico en ik ben niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen.Vergeet ook niet: voor professionele hulp kun je altijd terecht bij je huisarts en/of fysiotherapeut.