maandag 29 juli 2013

Suikervrij challenge: week 1

Het weekend is voorbij dus daar ben ik weer met mijn suikervrije verhaal. Hoe ik het heb volgehouden is me nog steeds een raadsel, maar: ik heb een week suikervrij gegeten! 

 photo suikervrij1-2_zps903a454b.jpg
suikervrije snack: speltbrood met biologische pindakaas, banaan en kaneel

Het enige waar ik op het moment - en al dagenlang - aan kan denken is: chocolade, chocolade en… chocolade. Van tevoren had ik gedacht dat het me wel redelijk makkelijk af zou gaan, wat op doordeweekse dagen ook wel zo is. Maar wat ik echt moeilijk vind, is het weekend. Dan neem ik altijd chocolade en wat andere lekkere dingen en dat heb ik nu dus niet gedaan. Al een week geen Tony Chocolonely! Dat mag wel een godswonder heten. 

 photo suikervrij2-2_zps569bc64e.jpg
een stuk watermeloen als makkelijk toetje
Verder verbaas ik me over alle producten waar suiker in verwerkt wordt. Zo stond ik in de Albert Heijn en kon ik van de zes soorten stokbrood welgeteld één exemplaar kopen (ja sorry, het was vrijdagavond en dit stokbroodje met aoli was mijn cheatsnack). 
Week 1 was dus wel een succes, maar eerlijk is eerlijk: het is wel moeilijk en het valt me best tegen. Ben ik toch verslaafder dan ik dacht. Wish me luck voor week 2! 

Sportieve groet, 
Marloes

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen