maandag 17 juni 2013

Relax challenge: update week 3

De tijd gaat snel, ik ben alweer in de derde week van mijn challenge! Vandaag een korte update want ik heb maar een van mijn opdrachten gedaan: een les Body Balance gevolgd, afgelopen zaterdag. 

 photo rareyogapose_zps36ade343.jpg Als je je afvraagt waarom ik deze rare foto heb toegevoegd… Hier oefen ik een yogapose, de Kraai. Dit moesten we doen tijdens de les. Eerlijk gezegd heb ik geen idee waar het goed voor is, maar het zag er zo gaaf uit, dat ik het wil kunnen. Zo van: “hé, moet je zien wat ik kan” en dan even op je handen gaan staan, hihi. Ja, ik doe dit aan de rand van het kleed voor het geval in op mijn snufferd zou gaan.
Ik bak er niks van, want zo hoort het eruit te zien: 

 photo HikeYogaCrowklein_zps1c9261f5.jpg
Bron


Zie je het voor je, dat ik dan op de rand van een afgrond, helemaal één met de elementen, even in de Kraai ga zitten... staan? hangen? Hoe dan ook, het was een super ontspannende les. Aan het eind viel ik in slaap (maar dat kwam ook omdat ik ontzettend moe was van school). De rest van de dag was ik lekker ontspannen. 
Verder heb ik me dus niet aan mijn opdrachten gehouden, jammer genoeg. Er is wel goed nieuws: ik heb deze week wat meer tijd voor mezelf dus ook voor de relax challenge en deze blog in het algemeen! 

Opdrachten voor deze week: 
  • Weer een Body Balance les volgen; 
  • De Kraai oefenen; 
  • Een Youtube-yogales volgen. 
Sportieve groet,
Marloes

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen