woensdag 22 mei 2013

Update: nieuwe url en wat kan je verwachten

Goedemorgen!

Hoera, hang de slingers uit! Gisteren heb ik de officiële url voor de blog online gezet: het is vanaf nu dus www.lift2fit.nl Het leek me wel leuk en handig om even een korte update te geven over mijn plannen voor de komende tijd, wat betreft deze blog: 
  • Als eerste zal er volgende week een artikel verschijnen waarin de voordelen van krachttraining voor vrouwen staan. Dit is tenslotte een weblog over het tillen van gewichten, dus het lijkt me vanzelfsprekend dat ik dat ook ga toelichten!
  • Ook komt er, hopelijk deze week, een artikel online over mijn eerste challenge: yogalessen volgen! Ik ben benieuwd hoe dat gaat verlopen, want ik ben zo stijf als een plank. Wordt vervolgd.
  • De oplettende lezer wist het al, maar er staat een review van mijn Gymboss timer op de planning.
  • Misschien was het je al opgevallen, maar ik heb een begrippenlijst toegevoegd aan de koppen bovenaan de site. Nooit gehoord van squats, eiwitshakes of dumbbells? Check deze lijst voor uitleg. Het is nog ‘in-de-maak’, heb je suggesties of ken je een term niet? Laat een reactie achter en dan voeg ik hem toe. Daarnaast heb ik een lijst met interessante sites toegevoegd.
  • Binnenkort wordt het team versterkt! Letterlijk, want deze dame deadlift een gewicht waar je u tegen zegt. Stefanie zal zich binnenkort voorstellen.
Kortom, genoeg om naar uit te kijken!
Ik probeer twee keer per week (maar liever vaker) te posten. Als je op de hoogte gehouden wil worden dan kan je me volgen op Facebook, maar ik ben ook actief op Twitter! Dus mocht je suggesties voor artikelen of vragen/opmerkingen hebben, dan kan je me via die kanalen contacten. Of, wederom, laat een reactie achter! 


Tot slot nog een fijne track om te luisteren tijdens je work-out:


Sportieve groet,
Marloes

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen